Clio Sport Tourer

Den nye Renault Clio har med sit frække design, allerede vundet de flestes hjerter. Derfor er det os en sand fornøjelse at kunne meddele at Clio Sport Tourer nu er landet i vores butik.
Clio Sport Tourer er blevet 17 cm længere end sin forgænger og det har medført et bagagerum på hele 443 liter. Det er 143 liter mere end hatchbackudgaven som i forvejen er en rummelig bil.
Åbningen til bagagerummet er stor, og med en læssehøjde på blot 68,5 cm (15 cm lavere end hatchbackudgaven), kan du snildt slæbe store ting ind i din Clio uden at ødelægge ryggen.

I forhold til forgængeren, er den både blevet længere og bredere end forgængeren og med et vægttab på hele 100 kg, er du sikret dynamiske og sportslige køreegenskaber.

Lige som i hatchbackudgaven, kan du også få Renaults økonomiske trecylindrede turbobenzinmotor i Clio Sport Tourer. På trods af sin lave slagvolumen på 899 ccm, yder den hele 90 hk og 135 nm, alt imens brændstofforbruget ved blandet kørsel ligger på imponerende 23.25 km/l.

Renault er en af verdens bedste til at lave dieselmotorer. Det understreges af, at både Nissan og Mercedes benytter disse i deres biler. Derfor kan du selvfølgelig  vælge din Clio Sport Tourer med Renaults 1,5 DCI Optimized-motor der yder 90 hk og 220 Nm. Brændstofforbruget er, blandt andet ved hjælp af Stop & start, rekordsættende 31.25 km/l, som er suverænt det bedste i sin klasse.
Denne version vil selvfølgelig også kunne fås med EDC-Dobbeltkoblingsgearkassen.
Yderligere findes Clio Sport Tourer i en allmindelig 1,5 DCI-udgave med 75 hk, og med et forbrug på hele 27.8 km/l.

Den nye Renault Clio Sport Tourer har samme standardudstyr som hatchback udgaven. Det vil sige at selv fra den billigste udstyrsvariant kaldet ”Authentique”  får du standardudstyr som LED lys, fartpilot, Hill Start Assist, radio med Bluetooth og USB indgang, samt splitbagsæde.
Vil du have endnu mere udstyr, findes Clio Sport Tourer i en  Expression-version, der udover standardudstyret også har aircondition, 7-tommers touchscreen med navigation, Bluetooth, radio og læderrat.

Så kom ind hos Stubbe når vi holder åbent hus og oplev kærlighed ved første blik/køretur. Vi lover at Clio Sport Tourer er lige så lækker som du tror den er!

Vil du høre mere? Bliv kontaktet

* Der tages forbehold for indtastnings- og beregningsfejl