Renault Bilforsikring

En bilforsikring er ikke bare en bilforsikring. Som bilejer er det meget vigtigt at du har styr på din forsikring, så du trygt kan færdes i trafikken velvidende om at du er dækket godt ind, hvis uheldet skulle være ude. Dét stiller selvfølgelig nogle krav til dit forsikringsselskab om et overskueligt produkt, og ikke mindst en overkommelig pris.

Renault samarbejder med IF Forsikring og kan derfor tilbyde dig særdeles fordelagtige priser og vilkår på din bilforsikring, når du køber en Renault.

FORDELE VED RENAULT BILFORSIKRING

  • Maskinskadeforsikring, som blandt andet erstatter skader på bilcomputere, fartpiloter, hjullejer og fabriksmonterede sikkerhedssystemer.
  • Reparation med originale Renault-dele på dit autoriserede Renault-værksted. Din garanti for, at din bil er lige så sikker efter skaden som før skaden.
  • Du er forsikret hos et selskab, der ved alt om Renault, og som udelukkende arbejder for at gøre din hverdag som Renault-ejer så nem og bekvem som muligt.
  • Du betaler det samme beløb hver måned, hvilket gør det nemmere for dig at planlægge din økonomi.

Køber du en Renault, der er op til 5 år gammel fra første registreringsdato, hos Stubbe, tilbyder vi særlige intropriser på netop din model.

Kontakt os for at høre mere om Renault Bilforsikring.