Stubbe Policy

Når du besøger Arne Stubbe Automobilers hjemmeside, accepterer du samtidig vores regler, uden begrænsning eller forbehold. Ved besøg på vores hjemmeside gælder den aktuelle danske og EU-lovgivning.
Arne Stubbe Automobilers hjemmeside indeholder priser, information og markedsføringsmaterialer, om vores produkter og serviceydelser.
Vi bestræber os på at holde hjemmesiden opdateret med så korrekt information som muligt. Arne Stubbe Automobiler tillader sig dog uden varsel, at foretage ændringer i modeller, udstyr, specifikationer og deres tilgængelighed.
Priser der er angivet på vores hjemmeside skal kun ses som vejledende og skal ikke opfattes som faste priser på vores produkter og serviceydelser. Det er muligt at priserne kan afvige fra aktuelle dagspriser i butikken.

Personlige oplysninger:
De oplysninger du evt. afgiver til Arne Stubbe Automobiler, vil udelukkende blive brugt til det ønskede i det enkelte tilfælde, og altid inden for de gældende regler i loven om persondata.
Vi benytter ikke dine oplysninger til at sende information du ikke har bedt om. Arne Stubbe Automobiler vil hverken låne eller sælge oplysninger af denne type til andre parter uden din samtykke.
Arne Stubbe Automobiler påtager sig intet ansvar for at kontrollere rigtigheden af de oplysninger som brugere efterlader på hjemmesiden. Derfor accepterer Arne Stubbe Automobiler intet ansvar eller skyld, for sådanne oplysninger. Dog påberåber Arne Stubbe Automobiler sig retten til at kontrollere og slette førnævnte oplysninger uden varsel.

Copyright
Indholdet på denne hjemmeside er i sin helhed beskyttet af copyright (inklusiv hjemmesidens kildekode). Det er kun tilladt at anvende information, tekst, billeder eller grafik til personlig og ikke-kommercielt brug. Indholdet må ikke reproduceres, ændres, overføres, licenseres eller publiceres helt eller delvist på nogen som helst foranledning uden indhentet samtykke fra Arne Stubbe Automobiler A/S.

Varemærker
Samtlige varemærker, logotyper og servicemærker – som vises på denne hjemmeside – tilhører henholvis Toyota Motor Corporation i Japan, Renault Group i Frankrig eller tredje part. Det er ikke tilladt at anvende, dowloade, kopiere eller viderebringe dem på nogen måde, uden skriftlig aftale med den respektive importør – eller når det forekommer – tredje part.

Hyperlinks
Arne Stubbe Automobilers hjemmeside indeholder hypertekst-links til andre adresser på internettet som intet har med Arne Stubbe Automobilers hjemmeside at gøre. Arne Stubbe Automobiler hverken repræsenterer eller garanterer rigtigheden, fuldstændigheden eller sandfærdigheden af den information som findes på sådanne hyperlinks, eller andre hjemmesider på internettet. Besøg på andre hjemmesider – som har et link, fra eller til, Arne Stubbe Automobilers hjemmeside – sker helt og aldeles på brugerens eget ansvar.
Ingen sandfærdighedsgaranti
Selv om Arne Stubbe Automobiler stræber efter at al information på denne hjemmeside skal være korrekt, så kan korrektheden ikke garanteres, og Arne Stubbe Automobiler accepterer intet ansvar for oplysningernes rigtighed eller fuldstændighed på denne hjemmeside.

Begrænsning af ansvar
Arne Stubbe Automobiler frasiger sig et hvilket som helst ansvar for direkte -, indirekte – eller tilfældig skade eller følgeskade som måtte opstå, eller på nogen måde forbindes med besøg på Arne Stubbe Automobilers hjemmeside. Dette omfatter – men er ikke begrænset til – ethvert tab eller skade forårsaget af virus som påvirker dataindholdet, eller gennem oplysninger som er hjemtaget via Arne Stubbe Automobilers hjemmeside.

Opdatering af Site policy
Arne Stubbe Automobiler forbeholder sig retten til at opdatere ovennævnte bestemmelser efter firmaets ønske. Vi opfordrer derfor hjemmesidens besøgende, til at kontrollere denne side med jævne mellemrum.