Avensis

Toyota Avensis har længe været yderst populær i Danmark, og dét med god grund. Med dens raffinerede design og teknologi sikrer den rendyrket
køreglæde, kombineret med høj kvalitet og lavt brændstofforbrug.

Med et komplet redesign både ud- og indvendigt samt en lang række banebrydende sikkerhedsteknologier, er Toyota Avensis mere attraktiv end nogensinde før.

Toyota Avensis fås i 4 motorvarianter, så du nemt kan vælge den der passer til netop dit behov. Alle sikrer lavt brændstofforbrug uden at gå på kompromis med motorkraft. For eksempel kan du vælge en 1.6 benzinmotor med hele 132 hk der tilbyder et yderst nøjsomt forbrug. Vil du have endnu mere motorkraft kan du også vælge den store 1.8 liters benzinmotor med 147 hk. Er dit behov mere til diesel, fås Avensis nu med 2 højeffektive dieselmotorer udviklet i tæt samarbejde med BMW. Alle motorer udleder naturligvis et minimum af Co2.

Toyota Avensis leveres standard med masser af ekstraudstyr. Blandt andet får du elsidespejle, varme i for- og bagrude, integrerede forlygtevaskere, følg-mig-hjem-lys, LED-bånd i forlygter mm. Indvendigt får du blandt andet aircondition, kørecomputer, radio med mp3 og 6 højttalere, sædevarme for osv.

I de større udstyrsvarianter kan du blandt andet få Toyotas Touch & Go-system der kombinerer mediecenter med brugervenlig navigation, ”Skyview” (glastag), nøglefri betjening osv.

Udover det strømlinede design og det lækre finish, leverer Toyota Avensis en meget høj standard når det kommer til sikkerhed og scorede naturligvis topkarakter i NCAP-testen. Af sikkerhedsteknologier kan nævnes:
– Pre-Collision System (PCS) som ved hjælp af laserudstyr og et kamera, kan forudse potentielle kollisioner og selv træde ind og forebygge og reducere skadevirkning ved uheld
– Lane Departure Alert (LDA) som advarer dig hvis du, uden at blinke, skifter vognbane.
– Emergency Brake-light signal (EBS) som ved katastrofeopbremsninger advarer bagfra kommende trafik, ved hjælp af baglygterne.
– Vehicle Stability Control Plus (VSC+) som forhindrer bilen I at skride ud i glatte forhold, eller ved pludseligt formindsket vejgreb.
– Road Sign Assist (RSA) Kan genkende vejskilte med bl.a. fartgrænser, overhaling forbudt osv., og fremhæve dem på det store display i midterkonsollen.

Toyota Avensis fås både i en sedan- og i en fleksibel Touring Sports-version. Underordnet hvilken der passer til dig, er du garanteret køreglæde og kvalitet som kun er matchet af få!

Se den hos Stubbe i dag.

*Ekstraudstyr til udvalgte varianter.

Vil du høre mere? Bliv kontaktet

* Der tages forbehold for indtastnings- og beregningsfejl